کشور آلمان سالهای سال است که با کمبود نیروی کار مواجه بوده و به همین سبب در طی این سالها جذب مهاجر از طریق کار به آلمان در محافل سیاسی و اقتصادی بحثی جدی است. به همین دلیل است که بسیاری همواره به فکر یافتن بهترین مسیر برای مهاجرت کاری به آلمان و دریافت اقامت این کشور هستند. چنانچه شما نیز چنین قصدی دارید، لازم است بدانید که اولین گام در این مسیر آشنایی با مشاغل در آلمان و فرصتهای شغلی در این کشور است. به همین سبب در این مطلب بر آن شدیم تا به معرفی فرصتهای شغلی در آلمان و صناعی پررونق در این کشور بپردازیم. همراه ما باشید.
آشنایی با پرتقاضاترین دستههای شغلی در آلمان
مشاغل موردنیاز در آلمان، براساس شرایط اجتماعی و اتقاصدی، هرساله تغییر میکنند. در این بخش مهمترین و پرتقاضاترین دستههای شغلی در آلمان را معرفی کردهایم:
- مشاغل پزشکی
- مشاغل پرستاری و مراقبت
- مشاغل مهندسی
- مشاغل IT
- مشاغل صنعتی و مبتنی بر تخصص
- مشاغل تبلیغات و بازاریابی
مهاجرت کاری به آلمان از طریق مشاغل پزشکی و داروسازی
از جمله مشاغل موردنیاز در آلمان میتوان به مشاغل پزشکی و داروسازی اشاه کرد. در ادامه مهمترین مشاغل مربوط به این دسته شغلی را عنوان کرده و حدود حقوق ماهانه هرکدام را عنوان کردهایم:
- حقوق ماهانه پزشک در آلمان: ۳۰۰۰ تا ۷۰۰۰ یورو
- حقوق ماهانه داروساز در آلمان: ۱۵۷۰ تا ۵۷۸۱ یورو
- حقوق ماهانه تکنسین داروخانه: ۳۰۷۶ تا ۴۱۲۵ یورو
مهاجرت کاری به آلمان از طریق مشاغل مهندسی
از جمله مشاغل موردنیاز در آلمان میتوان به مشاغل مهندسی اشاره کرد. در ادامه مهمترین مشاغل مربوط به این دسته شغلی را نام برده و حدود حقوق ماهانه هرکدام را عنوان کردهایم:
- حقوق ماهانه مهندس عمران در آلمان: ۳۳۰۰ تا ۵۲۰۰ یورو
- حقوق ماهانه مهندس صنایع در آلمان: ۳۲۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو
- حقوق ماهانه مهندس برق در آلمان: ۳۶۸۰ تا ۵۸۵۰ یورو
مهاجرت کاری به آلمان از طریق مشاغل پرستاری و مراقبت
از جمله مشاغل موردنیاز در آلمان میتوان به مشاغل پرستاری و مراقبت اشاره کرد. در ادامه مهمترین مشاغل مربوط به این دسته شغلی را نام برده و حدود حقوق ماهانه هرکدام را عنوان کردهایم:
- حقوق ماهانه پرستار در آلمان: ۲۵۰۰ تا ۴۷۰۰ یورو
- حقوق ماهانه کمک پرستار در آلمان: ۱۸۰۰ تا ۲۶۰۰ یورو
مهاجرت کاری به آلمان از طریق مشاغل IT
از جمله مشاغل موردنیاز در آلمان میتوان به مشاغل IT اشاره کرد. در ادامه مهمترین مشاغل مربوط به این دسته شغلی را نام برده و حدود حقوق ماهانه هرکدام را عنوان کردهایم:
- حقوق ماهانه توسعهدهنده نرمافزار در آلمان: ۳۷۴۴ تا ۶۶۶۷ یورو
- حقوق ماهانه تحلیلگر نرمافزار در آلمان: ۳۵۴۲ تا ۵۶۶۷ یورو
- حقوق ماهانه کارشناس امنیت اطلاعات در آلمان: ۴۲۱۹ تا ۷۱۵۶ یورو
- حقوق ماهانه کارشناس علم داده در آلمان: ۱۹۵۰ تا ۸۰۳۸ یورو
مهاجرت کاری به آلمان از طریق مشاغل تبلیغات و بازاریابی
از جمله مشاغل موردنیاز در آلمان میتوان به مشاغل تبلیغات و بازاریابی اشاره کرد. در ادامه مهمترین مشاغل مربوط به این دسته شغلی را نام برده و حدود حقوق ماهانه هرکدام را عنوان کردهایم:
- حقوق ماهانه اکانت منیجر در آلمان: ۴۳۷۵ تا ۸۱۲۵ یورو
- حقوق ماهانه مدیر دیجیتال مارکتینگ در آلمان: ۳۲۷۱ تا ۵۹۹۳ یورو
- حقوق ماهانه مدیر بازاریابی در آلمان: ۳۹۹۹ تا ۷۱۵۰ یورو
- حقوق ماهانه مدیر محتوا در آلمان: ۲۶۶۷ تا ۷۱۵۰ یورو
- حقوق ماهانه مدیر سئو در آلمان: ۳۶۶۳ تا ۷۱۵۰ یورو
- حقوق ماهانه نماینده فروش در آلمان: ۲۱۱۳ تا ۵۵۹۴ یورو
- حقوق ماهانه مدیر محصول در آلمان: ۳۷۵۰ تا ۷۱۵۰ یورو
دریافت ویزای کاری آلمان
کشور آلمان به دو صورت برای متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان، ویزای کاری ارائه میکند. در ادامه ضمن معرفی ویزاهای کاری این کشور، درخصوص آنها توضیح دادهایم:
ویزای دعوتنامه کاری (JOB OFFER)
متقاضیان مهاجرت کاری به آلمان میتوانند با دریافت دعوتنامه کاری از سوی کارفرمایی در کشور آلمان، نسبت به دریافت ویزای کاری این کشور اقدام کنند. با دریافت این ویزا، امکان دریافت اقامت دائم کشور آلمان پس از ۵ سال فعالیت در این کشور وجود دارد. همچنین متقضیانی که با داشتن جاب آفر وارد کشور آلمان میششوند، میتوانند برای الحاق خانواده نیز درخواست دهند.
ویزای جستوجوی کار (JOB SEKEER)
در سالهای اخیر، کشور آلمان به دلیل مواجه شدن با کمبود نیروی کار، برای واجدین شرایط، ویزاهایی تحت عنوان ویزای جستوجوی کار ارائه کرده است. این نوعع ویزا برای متقاضیانی ارائه میشود که حداقل مدارک لازم که توسط دولت کشور آلمان تعیین شده است را دارا باشند. از جمله این مدارک میتوان به مدارک تحصیلی، مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی و سابقه کاری مرتبط اشاره کرد. در این نوع ویزا متقاضیان اقامتی موقت دریافت میکنند و میتوانند تا ۶ ماه بهدنبال کار بگردند. نکتهای که لازم است به آن اشاره کنیم این است که در این حالت، متقاضان تنها میتوانند بهدنبال موقعیتهای شغلی مرتبط با رشته تحصیلی خود بگردند و اجاره ورود به رشتههای دیگر را ندارند.
در این مطلب به معرفی صنایع پررونق و مشاغل مورد نیاز در آلمان و پرتقاضاترین دستههای شغلی در این کشور پرداخته و ضمن آن حدود حقوق و دستمزد در آلمان برای مشاغل مختلف را عنوان کردیم. همچنین درخصوص انواع ویزای کاری آلمان و نحوه اخذ آنها توضیحح دادیم. شما میتوانید برای اطلاع بیشتر از مشاغل موردنیاز این کشور و همچنین یافتن مشاغلی که بر تحصیلات و مهارت شما منطبق هستند، به سایت های کاریابی در این کشور مراجعه کنید. چنانچه قصد مهاجرت کاری به آلمان را دارید، پیشنهاد میکنیم فرم ارزیابی سایت مهاجرتی رسا را پر کرده تا کارشناسان ما در اولین فرصت ضمن بررسی شرایطتان و ارائه مشاوره رایگان، بهترین مسیر مهاجرتی را به شما نشان دهند.